Schrijven in opdracht

Ik kan aan de hand van het volgende schrijven:

onderwerp
thema
boodschap / bedrijfsfilosofie

Heb je als bedrijf, stichting of uitgeverij een bedrijfsmissie of bedrijfsfilosofie? Bijvoorbeeld 'veiligheid en gezelligheid' bij een kinderopvang? Of 'Iedereen kan leren in zijn eigen kracht te gaan staan' bij een coachingbedrijf? Ook jouw bedrijfskern kan ik verwoorden en visualiseren in een prenten- of kinderboek. Dit zorgt voor een toegankelijke en waardevolle publicatie. Een gedrukt boek is heerlijk om in de handen te houden, maar ook een e-book kan interessant (en kostenbesparend) zijn. Erg leuk als kado voor je zakenrelaties of werknemers, bijvoorbeeld bij viering van een zakelijk jubileum. Bijna iedereen heeft wel (klein)kinderen. Jouw publicatie is een originele aandachtstrekker voor je bedrijf.

Projectcases
In opdracht van het Haga Kinderziekenhuis en het Erasmus Medisch Centrum heb ik e-books gemaakt over de intensive care en ziekenhuisopname. Dit om kinderen te informeren en voor te bereiden op hun bezoek. Kinderen vinden ziekenhuizen vaak best eng, maar door het lezen van de boekjes weten ze beter wat ze te wachten staat. Zo vermindert hun stress en zien ze er minder tegenop. Het verhaal is eenvoudig geanimeerd. Bekijk het boekje 'Naar het Juliana Ziekenhuis'

Kinderachtig? Welnee!
Een kinderboek hoeft niet 'kinderachtig' te zijn. Kijk maar naar de prachtige prentenboeken van Shaun Tan, die door veel volwassenen worden aangeschaft. Boeken met mooie boodschappen die je het liefst dagenlang laat bezinken. En prentenboeken over de liefde worden steeds vaker als kadootje bij Valentijn gegeven.

Geïnteresseerd?
Neem contact op.