• Home
    Home Hier kunnen alle blogberichten op de hele site gevonden worden.
  • Archief
    Archief Bevat een lijst met blogberichten die eerder gemaakt zijn.
Geplaatst op
  • Fontgrootte: Groter Kleiner

Verslag 20 juni Boekpresentatie 'De Papawinkel' in Bibliotheek Tilburg Centrum en Jubileumfeest 10 jaar in Boekhandel Gianotten Mutsaers

 b2ap3_thumbnail_sannetekent-20juni-boekpresentatie_20150622-095301_1.jpg


b2ap3_thumbnail_sannetekent-20juni-jubileumfeest.jpg

Afgelopen weekend vierde ik op zaterdag 20 juni dubbel feest: de boekpresentatie van mijn prentenboek 'De Papawinkel' en daarnaast mijn jubileumfeest van 10 jaar Sanne Tekent & Schrijft. Bij de boekpresentatie in de bibliotheek luisterden de kinderen aandachtig en speelden enthousiast mee met de blaasvoetbal en het tafelvoetbal. Ook werden er prachtige tekeningen voor de eigen papa's gemaakt. 's Middags was het jubileumfeest bij boekhandel Gianotten Mutsaers. Er kwamen veel gasten en ik werd bij mijn jubileumfeest flink verwend met allerlei mooie bloemen en kadootjes. Na de officiele overhandiging van mijn prentenboek aan mijn eigen papa werd er taart en een lekker wijntje rondgedeeld. Voor de kinderen was er sap. De tafel was feestelijk versierd met ballonnen en aankondigingsposters. Aan tafel heb ik heel wat prentenboeken gesigneerd en bijgepraat met familie, vrienden en creatieve collega's. Sommigen kwamen zelfs helemaal uit Amsterdam om het feestje mee te vieren. 's Avonds heb ik nog met familie en vrienden heerlijk Italiaans gegeten als afterparty. Hierboven een fotocollage voor degenen die er niet bij zijn geweest. En de gasten die ik heb mogen verwelkomen: super bedankt voor jullie gezellige aanwezigheid en de mooie kadoos. Ik vond het een geweldige dag!