• Home
    Home Hier kunnen alle blogberichten op de hele site gevonden worden.
  • Archief
    Archief Bevat een lijst met blogberichten die eerder gemaakt zijn.
Geplaatst op
  • Fontgrootte: Groter Kleiner

Sanne Tekent & Schrijft bestaat 13 jaar!

b2ap3_thumbnail_sannetekentschrijft-poppetje-blog-S.jpg
Hoera! Sanne Tekent & Schrijft bestaat 13 jaar! Op 20 juni 2005 startte ik mijn bedrijf toen ik afstudeerde aan de Sint Joost Academie in Breda. Ik kon toen gelijk aan de slag voor mijn eerste grotere opdracht: het illustreren van een lespakket. Nog steeds werk ik met veel plezier voor diverse opdrachtgevers en daarnaast breid ik mijn eigen prentenboekenfonds gestaag uit. Momenteel zijn er drie prentenboeken (tekst en illustraties) van mij gepubliceerd, en staan er voor de toekomst nog drie in de planning. En natuurlijk schrijf ik lekker door om daarna nog meer boeken uit te kunnen brengen!