• Home
    Home Hier kunnen alle blogberichten op de hele site gevonden worden.
  • Archief
    Archief Bevat een lijst met blogberichten die eerder gemaakt zijn.
Geplaatst op
  • Fontgrootte: Groter Kleiner

Het Grote Prentenboekplan: dummy van de maand Maart 'Vrienden in het bos' deel 1

Het Grote Prentenboekplan: De dummy van de maand Maart is klaar! Het verhaal kan ik helaas nog niet verklappen, maar hieronder zie je het karakterontwerp van de twee hoofdkarakters: Egel en Konijn. Aan het einde van 2015 heb ik 10 nieuwe prentenboekdummies die ik aan uitgevers ga aanbieden. In de maand April maak ik weer een prentenboekdummy van een ander verhaal. Dus genoeg werk aan de winkel! 


Heb je nog tips voor het karakterontwerp? Ik hoor ze graag, tenslotte kan ik er nog steeds aan schaven. Als ik groen licht krijg van een uitgever ga ik de dummy van het prentenboek pas in net uitwerken.


b2ap3_thumbnail_sannetekent-vriendenbos-karakterontwerp-v2.jpg

Karakterevolutie: de karakters ontwikkelden zich gaandeweg. De egel was in het begin meer een beertje en kreeg daarna een duidelijkere egelsnuit. Het Konijn werd steeds langer en peziger en groeide zijn vriendje Egel voorbij.   

b2ap3_thumbnail_sannetekent-vriendenbos-konijn-aanzichten.jpg  b2ap3_thumbnail_sannetekent-vriendenbos-konijn-emoties.jpg

b2ap3_thumbnail_sannetekent-vriendenbos-egel-aanzichten-v2.jpg  b2ap3_thumbnail_sannetekent-vriendenbos-egel-emoties1.jpg

 

bekijk deel 1 van deze serie

bekijk deel 2 van deze serie