• Home
    Home Hier kunnen alle blogberichten op de hele site gevonden worden.
  • Archief
    Archief Bevat een lijst met blogberichten die eerder gemaakt zijn.
Geplaatst op
  • Fontgrootte: Groter Kleiner

Er komt een Chinese vertaling van 'De Papawinkel'!

b2ap3_thumbnail_blogplaatje-papawinkel-china.jpg

Wauw, het goede nieuws houdt maar niet op! : ) Ik heb net te horen gekregen van uitgeverij Clavis dat mijn prentenboek 'De Papawinkel' (tekst en illustraties van mijn hand) door de Chinese uitgeverij Xi’an qujiang peihao is aangekocht. Het prentenboek zal verschijnen in simplified Chinese, uiterlijk in december 2017. Dit betekent dat mijn prentenboek nu in totaal 5 talen wordt uitgegeven: Nederlands, Amerikaans, Italiaans, Taiwanees en Chinees. Binnenkort maar weer eens een taartje gaan eten om het te vieren : ) Ik word er straks nog dik van, al dit succes ; )