• Home
    Home Hier kunnen alle blogberichten op de hele site gevonden worden.
  • Archief
    Archief Bevat een lijst met blogberichten die eerder gemaakt zijn.
Geplaatst op
  • Fontgrootte: Groter Kleiner

Er komt een Amerikaanse vertaling van 'De Papawinkel'!

b2ap3_thumbnail_sannetekent-papawinkel-amerika.jpg
Soms moet ik mezelf even in mijn wangen knijpen om zeker te weten dat ik niet droom. Op dezelfde dag dat ik te horen kreeg dat 'De Papawinkel' door een Italiaanse uitgever was aangekocht, verscheen er een ander mailtje van uitgeverij Clavis in mijn mailbox. Met het bericht dat de Amerikaanse divisie van Clavis 'De Papawinkel' gaat vertalen. Dus mijn prentenboek verschijnt straks in maar liefst drie talen! Nederlands, Italiaans en Amerikaans. Wauw, ik ben er zelf gewoon helemaal stil van. Stiekem denk ik dat ik straks wel wakker zal worden.... 

Ik vind het geweldig. Ik moet denken aan mijn interview op Omroep Brabant, toen ik vertelde dat ik internationaal bekend wilde worden als prentenboekenauteur. Om zo een grotere doelgroep te bereiken. Op dat moment zullen veel mensen misschien hebben gedacht 'jaja, het zal wel', maar nu gebeurt het dus maar mooi. Ik ga er lekker van genieten. Komende zaterdag op mijn jubileumfeestje zal de champagne des te feestelijker knallen, met zoveel geweldig nieuws om te vieren.

De Amerikaanse versie verschijnt in voorjaar 2016.