'In het oog, in het hart: via de lezer kan een verhaal de wereld veranderen.'

Als fulltime illustrator en auteur wek ik verhalen tot leven voor kinderen van 0-12 jaar. Daarnaast werk ik als illustrator voor educatieve projecten, wenskaarten en merchandise. Mijn illustraties zijn energiek, veelzijdig en toegankelijk. Mijn verhalen bevatten vaak actie, fantasie en een positieve boodschap. Ik specialiseer me in prentenboeken. 

Als illustrator heb ik honderden publicaties verzorgd voor een internationaal publiek, waaronder prentenboeken, (geanimeerde) kinderboeken, lesmateriaal, kinderbladen (o.a. Bobo), agenda's, wenskaarten, iPad-apps, sites, puzzels en merchandise. Opdrachtgevers zijn o.a. Clavis, Delubas, Zwijsen, CITO, het Haga Kinderziekenhuis, Puma, Hema, Xenos en Eneco. 

Als auteur zijn er 10 verhalen gepubliceerd. ‘Waar blijft de herfst?’ (2016) en ‘De Papawinkel’ (2015) verschenen tot nu toe in totaal 8 vertalingen. In landen als Amerika, Italië, Zuid-Korea, Taiwan en China. Daarnaast kregen beide Nederlandse uitgaves binnen een paar maanden een herdruk en een softcover versie in de serie Boektoppers van uitgeverij Van In. Opdrachtgevers zijn Clavis, Het Haga Kinderziekenhuis, De Banier, Rootz Family en Lees Me Voor.

Sanne_Tekent_Illustraties-in_de_media_artikelen
Sanne in de media