'In het oog, in het hart: via de lezer kan een verhaal de wereld veranderen.'

Als fulltime illustrator en auteur wek ik verhalen tot leven voor kinderen van 0-12 jaar. Daarnaast werk ik als illustrator voor educatieve projecten, wenskaarten en merchandise. Mijn illustraties zijn energiek, veelzijdig en toegankelijk. Mijn verhalen bevatten vaak actie, fantasie en een positieve boodschap. Ik specialiseer me in prentenboeken. 

Als illustrator verzorgde ik honderden publicaties voor een internationaal publiek, waaronder prentenboeken, (geanimeerde) kinderboeken, lesmateriaal, kinderbladen (o.a. Bobo), agenda's, wenskaarten, iPad-apps, sites, puzzels en merchandise. Opdrachtgevers zijn o.a. Clavis, Delubas, Zwijsen, CITO, het Haga Kinderziekenhuis, Puma, Hema, Xenos en Eneco. 

Als auteur publiceerde ik 10 verhalen. ‘Waar blijft de herfst?’ (2016, Clavis) en ‘De Papawinkel’ (2015, Clavis) kregen in totaal 9 vertalingen en binnen een paar maanden een Nederlandse herdruk. Bij uitgeverij Van In verschenen van beide boeken een softcover versie. Mijn digitale prentenboeken 'Lola op de Maan' en 'IJsje voor een meisje' zijn allebei meer dan 50.000 keer gelezen. Opdrachtgevers zijn Clavis, Het Haga Kinderziekenhuis, De Banier, Rootz Family en Lees Me Voor.

Sanne_Tekent_Illustraties-in_de_media_artikelen
Sanne in de media