'Ik geloof dat verhalen de wereld kunnen veranderen als ze het oog en het hart van de lezer weten te vinden.'

Als fulltime illustrator en auteur wek ik verhalen tot leven voor kinderen van 0-12 jaar. Daarnaast werk ik als illustrator voor educatieve projecten, wenskaarten en merchandise. Mijn illustraties zijn energiek, veelzijdig en toegankelijk. Mijn verhalen bevatten vaak actie, fantasie en een positieve boodschap. Ik specialiseer me in prentenboeken. 

Als illustrator heb ik honderden publicaties verzorgd voor een internationaal publiek, waaronder prentenboeken, (geanimeerde) kinderboeken, lesmateriaal, kinderbladen (o.a. Bobo), agenda's, wenskaarten, iPad-apps, sites, puzzels en merchandise. Opdrachtgevers zijn o.a. Clavis, Delubas, Zwijsen, CITO, het Haga Kinderziekenhuis, Puma, Hema, Xenos en Eneco. 

Als auteur zijn er 11 verhalen gepubliceerd. Mijn nieuwste prentenboek (tekst en illustraties) is 'Waar blijft de herfst?' (Clavis, 2016, Nederlandse, Amerikaanse, Chinese en Koreaanse druk en softcover Boektoppers) Daarvoor verscheen 'De Papawinkel' (tekst en illustraties, Clavis, 2015, Nederlandse, Amerikaanse, Italiaanse, Chinese en Taiwanese druk en softcover Boektoppers) Opdrachtgevers zijn Clavis, Het Haga Kinderziekenhuis, De Banier, Rootz Family en Lees Me Voor.

Sanne_Tekent_Illustraties-in_de_media_artikelen
Sanne in de media