• Home
    Home Hier kunnen alle blogberichten op de hele site gevonden worden.
  • Archief
    Archief Bevat een lijst met blogberichten die eerder gemaakt zijn.
Geplaatst op
  • Fontgrootte: Groter Kleiner

Publicatie 'Prinses Cupcake' verschuift naar 2018

b2ap3_thumbnail_prinses_cupcake-cover-groot_20170929-141742_1.jpg

In overleg met mijn uitgever is besloten om 'Prinses Cupcake' te verschuiven naar maart 2018. Dit zodat het boek nog iets aangepast kan worden naar wereldwijde normen. Ik vind het jammer dat dit besluit zo laat viel (het boek was al maandenlang klaar en als ik hun verzoek eerder had gehoord, kon de oorspronkelijke uitgavedatum gehandhaafd blijven), maar ben bereid om nog iets verder te gaan zodat het boek straks zo goed mogelijk kan shinen! Dus... nog even geduld allemaal. Ik ben nu ook bezig met een ander prentenboek wat mogelijk in hetzelfde jaar verschijnt. Ik ga mijn best doen!