• Home
    Home Hier kunnen alle blogberichten op de hele site gevonden worden.
  • Archief
    Archief Bevat een lijst met blogberichten die eerder gemaakt zijn.
Geplaatst op
  • Fontgrootte: Groter Kleiner

In najaar 2017 verschijnt nieuw prentenboek 'Prinses Cupcake'

 b2ap3_thumbnail_sannetekent-karakterontwerp_Prinses_Cupcake-v5.jpg

Het is even stil geweest aan mijn kant, maar ik heb zeker niet stil gezeten. Zo verschijnt er in het najaar (september) bij Clavis 'Prinses Cupcake', een nieuw prentenboek van mijn hand (tekst en illustraties). Binnenkort volgt daar meer informatie over. Daarnaast ben ik ook bezig met een ander prentenboek wat waarschijnlijk volgend jaar bij Clavis verschijnt. En ik heb een paar grote illustratieprojecten afgerond waarvan ik binnenkort hopelijk meer in mijn portfolio kan laten zien. En of dat niet genoeg is ga ik ook nog verhuizen. Ik hou jullie op de hoogte!